fredag 10. november 2017

Prikker i huden som klør

Nå har prikkene vanlig hudfarge og ser ut som små nupper i huden. Under er listet de vanligste årsakene til utslett og kløe i huden. Lichen planus: Kløende hudlidelse der man får kløende røde og lilla prikker i huden.

Typisk for denne tilstanden er at man plutselig får en plagsom kløe, som oppleves. De fleste utvikler kløende, røde prikker, av og til små blemmer, og etter hvert. De fleste kløende utslett er ufarlige; Mange utslett kan være kløende blant annet fordi en rød og varm hud fører til økt væsketap i huden og lokal uttørring.


Jeg er plaget med røde prikker på kroppen som klør.

Skabb er en hudinfeksjon som klør ekstremt. De lager imidlertid tunneler i huden der de legger egg, og noen ganger kan tunnelene ses som fine sølvaktige . SANNSYNLIG ÅRSAK: Kløe kan ha mange årsaker. RØDE FØFLEKK LIGNENDE PRIKKER: De røde prikkene som oppstår på huden kan . Små prikker som klør, rare utvekster eller rø flassende hud – hva kan det være? Jeg ville også sørget for å holde huden myk med olje (nøytral, uparfymert).


Hvis det klør veldig kan du prøve å smøre aloe vera på, det hjelper . Helvetesild: Utslettet starter med kløe, prikking, sviing eller smerter i et. Jeg har fått oransje prikker på huden min, det er i ansiktet ved haken .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg