mandag 27. november 2017

Magesmerter nederst i magen

Symptomer: Krampeaktige smerter nederst i magen, som avtar hvis du går på toalettet. Du vil ofte også oppleve diaré, muligens med blod. Gynekologiske tilstander gir ofte smerter nede i magen på den ene eller på begge sider. Sykdommer som irriterer bukhinnen eller der . Det er nesten ingen grenser for hva magesmerter kan være tegn på.


Det er mange tilstander som kan gi smerter i magen, sier Petter Brelin, . Smerter i magen som har vart mindre enn én uke; Ofte foreligger.

Ca av alle sykebesøk dreier seg om akutte magesmerter. Til andre tider SIGNALISERER underlivet med smerter, men det kan være veldig. Gjør det vondt ute i sidene nederst i magen og nedover i lysken kan . Har du smerter nedover mot høyre side av magen?


Nei: Magesmerter uten feber kan f eks skyldes smerter fra tarmen, magekatarr (magesyre), . Smerter nederst i magen kan også skyldes en tarmsykdom eller en rygglidelse. Mange kvinner har underlivssmerter uten at det går ann å finne . Til å begynne med hadde jeg kun vondt på høyresiden i lysken, men nå har det bredt seg ut i hele . Smerter nederst i magen - uke - Graviditet. Vonde smerter nederst i magen - Graviditet, spedbarn. Smerter nederst i magen (livmoren?) - Kropp og helse. Hva forårsaker smerter på venstre side av magen?


BufretLignendeStort sett skyldes smerter i magen for mye luft. Men om smertene er kraftige kan det være tegn på en mer alvorlig tilstand. Vi skiller vanligvis mellom akutte og kroniske magesmerter. Alle som opplever akutt innsettende sterke smerter – enten fra brystet eller buken – bør raskt .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg