tirsdag 7. november 2017

Diffuse smerter

Diffuse symptomer, som ”smerter overalt”, tretthet og mangel på energi, kan skyldes en systeminflammasjon. Jeg er en kvinne på år, som i det siste har slitt med flere diffuse smerter over hele kroppen. Jeg har vært hos legen, som mente det var .

De siste ukene har jeg merket ulike diffuse smerter i ryggen, delvis langt nede i ryggen, delvis høyere opp. Fibromyalgi er kendetegnet ved smerter i musklerne, træthed og nedsat fysisk udholdenhed. Men ved kraftige og nyoppståtte smerter, bør man raskt oppsøke lege.


Hva er egentlig ”diffuse plager” og hvordan kan det behandles?

Hei, sønnen min(voksen) har gÃ¥tt til legen p. Ved en kolonskopi ble det diagnostisert en sjelden form for tarmkreft. Diffuse smerter eller fibromyalgi er en tilstand med muskelsmerter, hvor man ikke kan påvise en egentlig årsag til smerterne. Fibromyalgi er ofte forbundet med en lang rekke varierende og diffuse symptomer over hele kroppen. I tillegg til utbredte myofascielle smerter . Han begynte gradvis å føle seg mer sliten og trett enn tidligere og fikk diffuse smerter i kroppen samt uttalt sårhet i brystvortene som ble .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg