fredag 24. november 2017

Fotpleie lillestrøm

Full fotbehandling med klipp og fil av negler, fjerning av hard hud etc. Fotpleie - fotpleie, fotterapi, fotbehandling, massasje, hudpleie, fotpleier, aromaterapi, fotklinikk,. Vi utfører alt innen hudpleie, aromaterapi og fotterapi. Salongen eies og drives av May-Helen og Kristin som alle er dyktige innen sitt fag.


Se flere av våre behandlinger i menyen til høyre. Vi holder til i lyse og hyggelige lokaler på Lillestrøm. Ta en pause fra hverdagen og unn deg ett besøk hos oss, vi ønsker alle velkommen. Autorisert fotterapeut og fotpleier i Lillestrøm. En av mine beste venninner er nybakt mamma og jeg ønsker og gi henne en gave, og da tenkte jeg at et gavekort på fotpleie eller noe kunne . Adresse; Stillverksveien 26; 20Lillestrøm; Kart og veibeskrivelse.


Lillestrøm Velferdssentral Frisør og fotpleie fra , Akershus. Alles Velvære, Lillestrøm Torv, Lillestrøm, Norway. Skjønnhet og Velvære Fotpleie i Lillestrøm by. Fotpleie Lillestrøm - Norge med telefonnummer, adresse og kart.


Oppdaterte opplysninger for Fotpleie Lillestrøm registrert 17-1-2017. Søk opp de nyeste tilbudene for Fotpleie i Lillestrøm og nærområdet. Finn informasjon om åpningstider og adresser. Kjøp Fotpleie i Lillestrøm og nærområdet.


Det er stor forskjell mellom en fotpleier og en fotterapeut, og jeg vil anbefale deg å gå til en fotterapeut.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg