onsdag 8. november 2017

Norges største kommuner

Kommuner og fylker deles ofte inn etter hvilke som er størst i areal. De norske kommunene som er størst i areal ligger i Finnmark. Norske kommuner er det laveste administrative og folkevalgte nivået i Norge og.

Den minste kommunen er Utsira med 2innbyggere og den største er Oslo . Mal:Norges_største_kommunerBufretLignendeMal:Norges største kommuner. Dette er en liste over de største tettstedene i Norge, slik SSB definerer dem. Noen kommuner har flere tettsteder inne blant de 1største.

Her er Norges største kommuner befolkningsmessig beregnet per 1. I Norge er det 4kommuner, og mange av SSBs statistikker har tall for kommunene. Det er imidlertid flere veier til tallene. Norge: 31km² Landareal per kommune: Størst: . Les: Dette er Norges mest attraktive kommune.


De aller største kommunene kommer best ut, og resultatene faller med størrelsen på . Astafjord fiskeslakteri er en av de største arbeidsgiverne i kommunen med. Kommune-NM er en årlig kåring av Norges mest bærekraftige og . Det er den største gjennomgangen Forbrukerrådet har gjort og har .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg