onsdag 22. november 2017

Petekkier i huden

Petekkier er blødninger under huden som gir små røde utslag og oftest er helt. Petekkier er små røde utslett som egentlig er millimeterstore, punktformede . Petekkier, punktformede blødninger (2–mm) i hud og slimhinner.

Petekkier er karakteristiske blødninger i huden, mørk røde i farge, 1-mm i diameter. De forsvinner ikke dersom man trykker et glass mot dem fordi det er en liten . Neseblod og blødninger fra gummene, samt uforklarlige blåmerker og små røde merker (petekkier) i huden, er typiske tegn. Leukemi kan gi petekkier, små punktblødninger i huden, gjerne på leggene.

Det stemmer, men petekkier kan man få av flere andre sykdommer og tilstander. Blødninger i huden etter slag er noe alle har erfart og skyldes skade av små årer slik at blodet siver ut i underhuden. Det skjer hyppigere hos eldre, særlig hos . Nå er det nok en vesentlig forskjell på disse røde prikkene mange har, og petekkier. Petekkier er I huden, mens de rød prikkene som jeg har . De stikker ikke over huden men ligner små blodflekker.


Hei, har spørsmål angående hudblødninger jeg har fått på kroppen, dem er veldig små, akkurat som om noen har prikka på meg med ei rød . Blødning i huden kan oppstå som små prikker (kalt petekkier) eller som store, flate flekker (kalt purpura). Noen fødselsmerker kan forveksles med hudblødning.

De forsvinner ikke dersom man trykker et glass mot dem . Lekkasje av blod inne i vevet gir en blå flekk i huden, og kalles på fagspråket en Ekkymose. Petekkier er blødninger under huden, som giver små røde udslæt,. Petekkier er små røde udslæt som er millimetersmå, punktformede . Petekkier kan komme av mange forskjellige ting, blant annet kan flere typer.


Dette er små, små blødninger i huden, og jeg blir med ett livredd når jeg. Tegn og symptomer på myelodysplasi inkluderer feber; kortpustethet; slapphet og sliten; blek hud; petekkier eller små røde flekker på huden; lett blåmerker og . Den viktigste funksjonen i petekkier fra loppebitt er mangelen på et sentralt punkt. Petechiae huden først er uttrykt av en lys rød farge, som går . Petekkier ansikts er et medisinsk begrep som ofte brukes for å beskrive denne hud tilstand som kjennetegnes vanligvis av røde flekker i ansiktet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg