fredag 10. november 2017

Visdomstann smerter kjeve

Jeg lurer derfor på om det kan være en visdomstann som dukker opp,. Mennesket har fire visdomstenner, en i hver kjevehalvdel. Visdomstenner som ikke har kommet frem, kan føre til smerter i munnen.

Det forhistoriske mennesket hadde stort hode og store kjever, men . Hvis visdomstannen plager nabotannen i kjeven. Opplever du kraftige smerter etter dager, kan det være et tegn på ytterligere komplikasjoner som krever . En viss grad av smerte og ubehag er normalt etter operasjon.

Var hos tannlegen i desember og februar, for jeg hadde så vondt. Jeg er gravi men fikk tatt bilde i feb (med blybelte på magen), og det var . Kjeveleddet befinner seg like foran øret. Det består som andre ledd av ben, brusk, leddkapsel og sener. Alle disse strukturene kan ved sykdom forårsake smerter . Jeg hadde vondt i et par dager, før plutselig en lymfekjertel i kjeven begynte å bli øm i tillegg.


Smertene var irriterende, og jeg ønsket virkelig at . Trakk ei visdomstann forrige tirsdagtannlegen sydde sting og sa at han hadde vært. Tenna ble kløyvet og røttene revet ut av kjevebeinet.

Jeg fikk litt vondt bak ene visdomstannen min, men tenkte ikke så veldig. Dagen etterpå hadde jeg smerter der som kjeven henger sammen. Forum › Generell diskusjon › GenereltBufretLignende25.


De måtte mer ned i kjeven enn de trodde på forhån de slet med å få tak i tanna og sånt, så de sa det . Tilknytningsomsorg › Skravlesiden › Kropp og helseBufretLignende21. Jeg opererte ut to visdomstenner på fredag, og ennå er jeg hoven og det verker. Kjeven er låst og det er både vondt og vanskelig å spise. Etter en uke med smerter og sinnsyk bruk av smertestillende begynte det virkelig å . Jeg har ikke fått noen visdomstenner enda, kan det være en. Har ekstrem tannverk i nedre høyre kjeve der visdomstannen ska sitte.


Jeg hovnet noe opp og var ganske stiv i kjeven i uke, men utenom det har. Les også: Ofte unødvendig å fjerne visdomstennene. Og i uken etterpå hadde jeg gangsperr i hele munnen og kjeven, samt i nakken.


Med tann nr nede, slet jeg med vanvittige smerter selv etter dager. Hvis man studerer arkeologiske funn, vil man se at våre kjever var større og kraftigere. Det er vanlig med smerter som kommer og går, men mange har ingen .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg