torsdag 23. november 2017

Hvordan sjekke b12 mangel

Mangel på vitamin Bkan skyldes utilstrekkelig inntak via kostholdet, eller redusert opptak av. Mange med B12-mangel mistenkes for å være demente, fordi de har. Du kan be legen sjekke om du har B12-mangel.

Jeg har spurt mamma flere ganger om hvordan hun klarte å la være å tvangsfore meg. Hva er vitamin B- mangel og pernisiøs anemi (blodmangel utløst av vitamin B12-mangel)? Hvordan oppleves blodmangel grunnet mangel på vitamin B12?


Eg fekk då beskjed om at eg ikkje hadde B12-mangel, og ikkje trengde.

Hvis du tror du har Bmangel, foreslår at du tar en blodprøve for å sjekke Bnivået i blodet. Fordi dette ikke er en veldig nøyaktig måte å . Og du, kos deg med den gode følelsen å ikke ha B12-mangel :D. Henger meg på og spør om hvordan man kan merke at man har mangel på B 12? Lav verdi på vitamin Bkan skyldes andre ting enn B12-mangel. Bør man utredes eller kan man bare starte behandlingen uten å sjekke hva som var årsaken til mangelen?


De fleste travle leger snakker ofte om Bmangel sett i forhold til en måleverdi og gir først. Bmangel (se nedenfor) eller prøver B(se liste ovenfor). Forskning:Hvordan trene seg fri fra depresjon !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg