tirsdag 26. desember 2017

Diabetes sjekk

Er du i faresonen for å få diabetes type 2? Ved å svare på ni spørsmål får du vite din statistiske risiko for å utvikle diabetes type de . Flere og flere får diabetes type - sykdommen som tidligere ble kalt gammelmannssukkersyke.

I dag rammes folk i alle aldere - også unge mennesker. DIABETES TYPE 2: Sjekk om du har diabetes type 2. Diabetes utvikles på grunn av en kombinasjon av arvelig disposisjon og miljøfaktorer, . Har du type 2-diabetes uten å vite det, eller er i risikosonen for å utvikle sykdommen, er det viktig å oppdage det for å få snudd utviklingen i tide.

Diagnosen diabetes mellitus stilles på grunnlag av målinger av blodsukkeret. De som blir rammet av diabetes type må legge om kosten og mosjonere mer. Er du mye trøtt eller deppa, kan det skyldes diabetes.


Rundt 30nordmenn har diabetes type 2. Av disse regner vi med at om lag 10har diabetes uten . Er du i faresonen for å få type 2-diabetes? Ved hjelp av denne testen, som er utviklet av medisinsk personell, kan du sjekke om du har, eller er i . Hvordan kan man få vite om man har diabetes og hva kan gjøres for å.

En norsk studie kan tyde på at drøyt hver fjerde med diabetes aldri har undersøkt øynene sine. Sjekk med ditt lokale reisevaksinasjonskontor om det er påkrevet eller anbefalt vaksine for reisemålet . Dette skjer for å se hvordan forskjellige organer i kroppen fungerer, for å sjekke stoffskiftet, nivåene av fettstoffer i blodet og for å utelukke at du har diabetes type . Symptomer på diabetes er mer uttalte dersom det er diabetes type du har. Symptomene har en tendens til å bli mer vage ved diabetes type og man kan . Diabetes (sukkersyke) er en sykdom hvor blodets innhold av sukker (glukose) er økt. Type diabetes, eller insulin-krevende diabetes eller ungdomsdiabetes . Diabetesforbundet har laget en enkel test hvor man kan sjekke sin risiko for å utvikle diabetes type 2. Nå lanseres en ny test på internett som viser om du kan ha risiko for å utvikle diabetes.


Norge har diabetes type eller er i risikogruppen for å få diabetes. EN BALANSEKUNST: - Å leve med diabetes er fullt mulig, man må bare balansere livet mer enn før diagnosen, mener Ola Sollie.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg