tirsdag 5. desember 2017

Røde hunder engelsk

Oversettelse for 'røde hunder' i den norsk-engelske ordboken og mange andre engelske oversettelser - helt gratis. Røde hunder (Rubella) er en barnesykdom med utslett som forårsakes av rubellaviruset. Den er vanligvis en uskyldig barnesykdom med feber og et småflekket .

BufretOversettelsen av ordet røde hunder mellom norsk, engelsk, spansk og svensk. Bla milions ord og uttrykk på alle språk. Vaksine mot meslinger, kusma og røde hunder er kjent under navnet MMR-vaksine. Forkortelsen kommer fra sykdommenes engelske navn: . Hablaa Norsk-Engelsk oversetteren gir deg betydningen av røde hunder på Engelsk.


Du vil få den riktige Norsk til Engelsk oversettelser av røde hunder. Den er sjelden i Norge i dag på grunn av vaksinasjon. Det er særlig foster som kan ta varig skade av røde hunder, men vaksinasjon har gjort sykdommen sjelden i Norge.

Røde prikker og rødt utslett er vanlige symptomer. Røde hunder og meslinger er sjeldne på grunn av vaksinasjon med MMR. På engelsk kalles vannkopper for chicken pox . Oversettelsen av ordet røde hunder fra Norsk (Bokmål) til Engelsk med synonymer, antonymer, definisjoner, eksempler, uttale, avledede ord og mer.


Bokmål eksempel, rosenrød i kinnene Les høyt. Bokmål oppslagsor røde hunder Les høyt. Hva heter sykdommen røde hunder på engelsk og latin? I hvilket land har Det internasjonale Røde Kors sitt hovedkontor? Du har avgrenset til:Informasjonstype: LegemidlerSpråk: EngelskKilde: Micromedex.


Røde hunder-vaksinasjon - veileder for helsepersonell - FHI. Forkortelsen kommer fra sykdommenes engelske navn: Measles. Røde hunder er røde klomper som klomper seg inn på din kropp.


På engelsk heter det Red Dogs På tysk heter det ret docs På spansk . Røde hund blir den kalt og da den blir venn med John får den et fast holdepunkt i livet, men den haiker med alle. Forfatter, De Bernières, Louis , Engelsk 1954-.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg