tirsdag 26. desember 2017

Imacillin hvor hurtig virker det

Gutten begynte på Imacillin mandag kveld (1dose) og har til nå fått doser(2dager). Burde ikke antibiotikaen begynne å virke snart? Antibiotika virker som regel i løpet av en dag eller to hvis det er en betennelse.

Urinveisinfeksjon-hvor lang tid før medisin virker. Hei, Jeg har fått Ery-max (2x250mg enterokapsler i dager) mot en halsinfeksjon etter noen dager med ganske høy feber . På meg virker det ganske raskt, merker det allerede etter bare noen timer. Nå virker som sagt ikke min hjerne spesielt godt om dagen, og jeg føler dette.

Det hadde vært mye bedre med et åpent sår hvor guffet hadde kunnet komme ut, etter som jeg forsto. Tirsdag aften fik hun første dosis Imacillin, onsdag var feberen faldet og. Alle typer antibiotika benevnes 'bredspektrede' hvis de virker mot et stort antall forskjellige bakterier. Imacillin ° Bremide (+ klavulansyre) Ampicilliner ° Doktacillin ° Pentrexyl.


Gruppen er nok for mye brukt i forhold til hvor mye bivirkninger de gir, og fordi det lett utvikles resistens.

Ja, Imacillin kan både tages sammen med og uden mad. Penicilliner brukes i behandlingen av infeksjoner forårsaket av bakterier. De virker ved å drepe bakterier eller hindre deres vekst. Noen antibiotika kalles bredsprektrede og virker på mange forskjellige typer bakterier. Eksempler på disse er ampicillin (Pentrexyl), amoxicillin (Imacillin), . Forøvrig er det svært forskjellig fra medisintype til medisintype fra hvor lang tid det tar før de blir absorbert fra tarmen, og hvor lang tid det tar før pasienten når . Jeg kan simpelthen ikke huske det fra den store.


Ved et slikt tidsavhengig bakteriedrap spiller det ingen rolle hvor høy antibiotikakonsentrasjonen er på infeksjonsstedet forutsatt at den er over MIC. Og nu hvor prinsessen faktisk har fået MØB kan jeg selvfølgelig ikke. Syfte: Målet med studien var og finne ut hvor effektive er ulike antibiotika ved. Du tar en streptokokk-hurtigtest som er positiv. Pasienten får resept på Imacillin (et aminopenicillin).


Pasienten virker plaget, og må avbryte konsultasjonen en gang for å springe på do, men ellers virker. Ikke sjelden står vi i situasjoner i helsevesenet hvor disse hensyn må veies opp mot hverandre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg