torsdag 21. desember 2017

Hvordan skaffe frikort

Ett frikort er et skattekort som viser at arbeidsgiver ikke skal trekke skatt. Da kan du bestille et frikort, og arbeidsgiveren din henter det el. Et frikort er et skattekort som viser at arbeidsgiver ikke skal trekke skatt. Betaler du for mye skatt, vil du få det tilbake ved skatteoppgjøret året etter.


Hvordan tjener man penger når man er ? Frikort for helsetjenester får du når et visst beløp i egenandeler er betalt.

Stortinget fastsetter hvert år beløpsgrensen (egenandelstaket) for å få frikort for . Bestill frikort, se hvor mye du har betalt i egenandeler og hvor mye du må betale for. False, aspx, Du kan få dekket deler av dine utgifter til behandling. For å benytte tjenesten må du først bestille frikort på skatteetaten.


Den første arbeidsgiveren som henter frikortet vil få tildelt hele fribeløpet. Og det kunne nesten ikke vært enklere å skaffe seg frikortet. Kommentarer til hvordan redaksjonen har løst saken på, tips om skrivefeil eller lignende sendes til . Hensikten med frikortordningen er å sette et tak for hvor mye hver enkelt skal betale i. Taket for frikort egenandelstak er 2kroner for 2017.

Abonner på Helfos nyhetsbrev for å få oppdateringer på nytt og relevant innhold på helfo. Har du frikortet klart, unngår du at arbeidsgiver trekker skatt av de første lønningene dine.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg