onsdag 6. desember 2017

India vaksiner

Vaksineanbefalinger fra Folkehelseinstituttet (FHI) og Verdens helseorganisasjon (WHO) ved reise til India. Anbefalingene er veiledende og kan brukes til å gi deg et overblikk over hvilke vaksiner som kan vise seg å være aktuelle. Hvilke vaksiner trenger man ved reiser til de forskjellige stedene?

Bangladesh, Brunei, Bhutan, India, Kina, Nepal, Nord- og Sør-Korea, Pakistan og Taiwan. Folk som skal reise i Asia (unntatt Japan og Singapore), Afrika, Latin-Amerika, Stillehavsøyene (unntatt Hawaii) og deler av det tidligere Øst-Europa, anbefales å . Sykdom, Anbefalt vaksinasjon, Tidspunkt for vaksinasjon, Info om vaksinen, Info om sykdommen. Alder og reisemål har betydning for hvilke vaksiner som anbefales.

For å få best mulig virkning av vaksinene bør du starte med vaksinasjon i . Mange alvorlige sykdommer kan forebygges med vaksinasjon. Før reise kan det være aktuelt med vaksinasjon. Dersom du er usikker på om du trenger vaksine før reisen, kan du gå inn og se på reisemålet ditt på.


Viruset er mest utbredt i India, Nepal… Les mer . Vaksiner for langvarige opphold med lokalbefolkningen (gruppe 2). Altfor mange er for trege med å skaffe seg vaksiner før de skal på reise. Coli) som er en vanlig årsak til turistdiaré i for eksempel Mexico, Egypt og India.


Etter en dramatisk hendelse reiser jeg til til nordøst-India i håp om å treffe en spesiell mann.

Dette leder til en eventyrlig roadtrip på 27km i det uutforskede . Her kan du sjekke hvilke vaksiner du trenger på reisen i DinSides vaksinekalkulator. Informasjonen bak opplysningene er hentet fra . Ingen vaksine er lovpålagt å reise til India, men fordi det er et land med tropisk og temperert klima, avhengig av området, er det viktig å ta noen . Fakta om Nord-Goa, India med praktisk informasjon om valuta, transport,. Ving anbefaler vaksine mot både hepatitt A og B. Forskningsrådets GLOBVAC-program har bidratt med å finansiere utviklingen av en ny vaksine mot det . Goa anses som et av de tryggeste steder å dra i India. I sør India er det ikke med nødvendig med malaria vaksine.


Vaksine mot gulfeber er påkrevet hvis du ankommer fra visse land i Afrika eller Sør-Amerika. India og vaksiner skrevet i Skravlesiden: Mannen skal på jobb til India om to uker. Noen som vet hvilke vaksiner han trenger, og når de må tas?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg