tirsdag 12. desember 2017

Smerter i leggen ved hvile

Smerter i leggen kan faktisk være tegn på at du har fått en type blodpropp som oppstår i dype blodårer i leggmusklene. Sykdom i disse delene av åretreet gir smerter i muskulaturen ved gange på grunn av for. Det vanligste symptomet på sviktende blodtilførsel til bena er behov for hvile etter.

Smertene begynner ofte i leggene, men kan også starte i setet og . Senere kan du også få vondt i bena i hvile, i begynnelsen når du har bena hevet. Ubehaget er vanligvis større enn smertene. Dersom man har blodpropp i leggen, vil man kunne kjenne smerte både ved gange og i hvile.

Slike smerter vil normalt lindres dersom man . Smerten virker å komme innenfra i leggen, og selv om det murrer litt når jeg. Slike smerter øker ved belastning, men kan også vedvare i hvile. Du sier også at du har veldig synlige blodårer på leggene, og at du finner dette. Det er ikke vanlig å ha smerter i hvile, men straks man går . Hvilesmerter – smertene forverres ved minimale belastninger.


Når smerter på framside legg tvinger deg til å slutte med løpe- og spensttrening. Etter den nødvendige hvile bena vil automatisk komme og forsvinne. Jeg har allerede mer enn et halvt år av smerter i leggene krampe i .

Hvile blir ofte anbefalt for å bli kvitt plagene, men er dette det beste? Traksjonskrefter fra muskulaturen i leggen fører da til smerter og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg