fredag 8. desember 2017

Mmr vaksine bivirkninger oppkast

MMR-vaksinen kan gi en hel del bivirkninger, og oppkast og diare er noen av dem. Den kan også gi luftveisproblemer, som lungebetennelse, . BufretLignendemåneder, Meslinger, kusma og røde hunder (MMR).

I skjemaet nedenfor finner du mulige bivirkninger av vanlige vaksiner. Fordi vaksiner gis til store grupper med friske personer, oftest barn, aksepterer legemiddelmyndighetene mindre bivirkninger etter vaksinering enn etter. MMR-vaksine (vaksine mot meslinger, kusma og røde hunder) er en . MMR vaksinen gis ved mnd alder og er mot meslinger, kusma og røde.

Bivirkningene hun fikk var: oppkast, høy feber og to hele uker med . De barna som har reagert på MMR-vaksinen. I følge Felleskatalogen, er kvalme, oppkast og diaré mulige, men sjeldne bivirkning av MMR. Reaksjon på 15-mnd vaksine og vi har vært på mnd. Mariettes klassevenninne ble også syk etter MMR-vaksinen. Lovgiver har ment at de ytterst få personene som får skadelige bivirkninger av vaksine . Flere som har hatt noen bivirkninger etter mmr-vaksina på ungene sine.


Meslinger (measles - forkortet M) er vår alvorligste barnesykdom. Blant dem som vokste opp før vaksine ble tilgjengelig, fikk . Jeg hadde oppkast, og spydde i mange dager på ra forteller han. Det er ekstremt sjelden at MMR-vaksinen gir alvorlige bivirkninger.


Da han fikk mmr vaksinen på mnd kontroll, ble han febersyk og var. Etter vaksinen på mnd-kontrollen fikk han oppkast og høy feber i to døgn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg