onsdag 13. desember 2017

Kjønnssykdommer

Kjønnssykdommer er seksuelt overførbare sykdommer som smitter ved sex og munnsex. Du kan minske risikoen for å få kjønnssykdommer ved å bruke kondom. BufretGå til lege hvis du mistenker at du har en kjønnssykdom eller er litt bekymret for noen plager i underlivet.

Du kan gå til Helsestasjon for ungdom eller til fastlege . Her er en oversikt over seksuelt overførbare infeksjoner (soi) – hvordan de smitter, hvordan du kan beskytte deg, symptomer, behandling og . De tre mest vanlige kjønnsykdommene i Norge gir ofte ingen symptomer. Sykdommer som overføres ved seksuell kontakt kalles seksuelt overførbare infeksjoner.

Smitten skjer ved kontakt mellom hud og slimhinner i munn, . For det første: Kjønnssykdommer oppstår ikke av seg selv. Du blir ikke smittet fordi du har sittet på samme toalettsete som en som har . For øvrig finnes det en rekke sykdommer i underlivet som ikke er kjønnssykdommer. Noen av disse sykdommene er balanitis simplex, bakteriell . I denne artikkelen forteller vi mer om den negative siden av samleie, nemlig kjønnssykdommer.


Her kan du lese kort om de vanligste kjønnssykdommene, samt . Her følger en oversikt over de ulike kjønnssykdommene. Kjønnssykdommer, veneriske sykdommer, betegnelse på en gruppe sykdommer som først og fremst overføres ved seksuell kontakt og som .

Kløe, svie og grønn utflod som skummer er noen av symptomene på sykdom som må behandles. Side2) Den vanligste kjønnssykdommen i Norge i dag er klamydia opplyser Hilde Kløvstad ved Folkehelseinstituttet, men man anslår at . Du kan kjøpe medisiner mot kjønnssykdommer på nett hos 121doc. Alle behandlinger sendes fra apotek i Norge. Kjønnssykdommer eller seksuelt overførte sykdommer er sykdommer som spres via seksuell kontakt.


Flere partnere øker risikoen for å få kjønnssykdommer. En av ti debuterer seksuelt i russetiden; like mange har mer enn en seksualpartner. Her er de vanligste symptomer på kjønnssykdommer. KJØNNSSYKDOMMER: Oppdager du endringer i underlivet ditt kan det være lurt å . Kjønnssykdommer er ingen sjeldenhet, og klamydia er en av de vanligste infeksjonene hos unge nordmenn i dag.


Alle har hørt om dem, men de fleste liker ikke å tenke på dem. Sykdommer som smitter ved seksuell kontakt, kalles seksuelt overførtbare . Nordmenn ligger på sex-toppen i Norden, men er samtidig dårligst . Nordmenn er verdensmestre i å ha tilfeldig sex, men spredningen av kjønnssykdommer tilsier at vi ikke er like ivrige når det gjelder bruk av .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg