onsdag 20. desember 2017

Allergi katt

Mistenker du at du er allergisk mot katt? Katteallergi er vanlig, men det finnes lindring og hjelp å få. Allergi mot katt er veldig vanlig og viser seg oftest allerede i barndommen eller tidlig i tenårene.

Miljøfaktorer kan også føre til at allergi utvikler seg senere i livet. Når denne luften pustes inn, kan det gi allergiske reaksjoner. Støv fra hest, hund og katt inneholder 10–ulike allergifremkallende stoffer.


Jeg har nettopp blitt allergisk mot katt, og jeg har to innekatter.

Jeg vil ikke kvitte meg med dem, og allergtablettene jeg har fått fungerer bra. Det skjer altfor ofte at katten må omplasseres eller avlives som følge av allergi i familien og dette er vondt for både familien og katten. Du vil kanskje anskaffe deg en katt, men er bekymret for allergiproblemer som du eller noen i familien kan ha. Misstänker du att du är allergisk mot katt?


Kattallergi är vanligt, men det finns lindring och hjälp att få. Allergi overfor kjæledyr skyldes at man blir overfølsom for proteiner i kjæledyrenes flass, spytt,. Den vanligste kjæledyrsallergien er reaksjon mot hund og katt. Katter som slikker og vasker seg mye på grunn av at de klør eller har allergi, kan få hårløse partier, utslett og sår, ofte i nakke- og halsregionen.


Finn ut hva du kan gjøre for en katt med allergi.

Fôrallergi, pollen-, støv- eller loppeallergi, eller en kombinasjon av disse, krever ulik ernæring.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg