torsdag 7. desember 2017

Vondt i muskler og ledd etter alkohol

Tar litt alkohol på fredag og lørdagskveld ca flaske vin, par øl og. En annen mulighet er Lipitor som er kjent for å kunne gi muskel- og leddproblemer. Hver gang etter jeg har vært på fest og drukket alkohol så blir jeg i 2-dager. De siste festene jeg har hatt og vært på, så har jeg fått vondt i så si alt som heter muskler i kroppen i ca. Noen ganger etter at jeg har vært og drukket alkohol får jeg vondt i. Samme smerte har jeg også hadd i musklene mellom hånd og albue.


Jeg får alltid vondt i leddene dagen derpå (uansett hvor mye jeg har drukket - en øl eller ti).

Mest går det utover korsrygg, men også resten av . Smerte er et sanseinntrykk som hjernen oppfatter etter å ha fått signaler fra nerveceller i kroppen. Vi bombarderes til enhver tid av millioner av nerveimpulser fra hu led muskler og innvoller. Urinsyregikt er en leddbetennelse som skyldes avleiring av urinsyrekrystaller. Det er meget sjelden at kvinner i fertil alder får urinsyregikt, men etter.


Ryggen angripes allti men også andre organer som ledd i armer og ben,. Smerter og stivhet om morgenen eller etter hvile som bedres utover dagen og ved fysisk aktivitet er vanlig. Alkohol bør unngås eller kun benyttes i veldig moderate mengder. VONDT I KROPPEN: Muskel- og skjelettplager kan forårsakes av dårlige. Når er det trygt å amme igjen etter å ha drukket alkohol?


Har du vondt i eller hovner opp i et eller annet ledd bør du ikke vente lenge med å gå til lege. I tillegg til selve sykdomssymptomene fra muskler og ledd kan du få. Etter noen år med et fast alkoholinntak daglig må man øke.


Jeg har ikke vondt noen steder, men det er så ergelig å måtte løpe på do hele . Man får ømme muskler og led hodepine, feber mellom 38-grader. Gå til legen hvis symptomene ikke har avtatt etter en uke. Revmatisme er noe langt mer enn litt vondt i ryggen – det er en. Revmatisme kan også angripe muskler og senefester, huden, lungene, slimhinner og andre organer. Typiske sykdomstegn ved leddgikt er betennelse i led smerte, stivhet og hevelse.


Alkohol kan utløse anfall og bør så langt som mulig unngås. Rundt leddene er det leddbån sener og muskler. Alle disse strukturene kan ved sykdom føre til smerter . Alkohol er gift for kroppen, og fører ofte til at du føler deg dårlig dagen derpå.


Men hvorfor er det alt så ille dagen etter en fyllekule? Noe som gjør dette ekstra vondt, er stoffet prostaglandin. Har også sinnsykt vondt i nakken og øverst i ryggen der jeg har et.


Borreliose-Forening og etter tillatelse fra Deutsche Borreliose-Gesellschaft e. Nylig oppstått intoleranse for nærings-midler(og alkohol). Springende og varierende muskel- og leddsmerter (uten hevelse). Etter hvert vil de fleste pasienter lære sine egne grenser å kjenne og kan dermed . Ved høyt stress øker produksjonen (etter en tid dumpes produksjonen til lav).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg