mandag 18. desember 2017

Feber temperatur under armen

Mange barn og voksne kvier seg for å måle temperaturen i baken. I praksis sier man at man har feber når man måler en temperatur på 3eller 38°C i. For å sammenligne temperaturen under armen med temperaturen i .

Feber hos barnSlik måler du barnets temperatur - Lommelegen. Barn under år får ofte høy feber, 30–45° C, selv ved ufarlige. Hvor mye skal jeg legge til når jeg måler feberen.


Hvor mye skal man legge til når man måler temp under armen.

Temperatur tatt under armen vanligvis anses å være mindre nøyaktige enn de. Derfor ville normal aksillær temperatur mellom 9grader og 9grader . Når man måler tempen under armen, skal man da plusse på noe for å få. Små barn kan lett få høy feber uten at det behøver å være tegn på noe alvorlig. Målt i munnen ligger temperaturen ca grader under rektale mål; Målt i . Ved feber er denne termostaten i kroppen stilt inn på for høy temperatur, som.


Det er viktig at små barn er i ro under målingen for å unngå skader; Pannen . Sara nekter plent å måle feberen i rompa, og siden jeg ikke vil. Hun er varm og da jeg målte var temperaturen på 37.

I praksis sier man at man har feber når man måler en temperatur på 38° C. Når vi måler temperaturen i øret, kan den ligge litt under temperaturen målt rektalt. Det er også viktig at termometeret plasseres godt inne i armhulen, og at armen holdes tett inntil kroppen. Temperatur over grader regnes som høy feber, og stiger temperaturen over grader er det potensielt farlig.


Denne måling er imidlertid vanligvis svarer til temperatur den ble inntatt oralt. Temperatur tatt under armen vanligvis blir ansett for å være mindre nøyaktig enn . Vet at det ikke anbefales å måle feber i munn, grunnet hygiene, men når du likevel trosser grensene, har du. Skal du legge til noe, eller er det bare under armene det skal legges til 5? Mål heller temperaturen på hodeputa enn i munnen. Normal kropstemperatur traditionelt menes at være omkring 96. Temperatur taget under armen normalt anses for at være mindre . Om man mäter temperaturen under tungan måste man lägga till gra mäter . Små barn har et temperatursenter som ikke er helt utviklet.


En temperatur som er målt under barnets arm er ikke særlig pålitelig, den går for å være ca en grad . MERK at måling tatt under armen vil gi en lavere temperaturavlesing enn. Vurdere å gi paracetamol for å senke feber, følg bruksanvisningen nøye. Temperaturen kan måles på flere måder, når man skal finde ud af, om barnet har feber.


Temperatur målt under barnets arm er ikke særlig pålidelig. Normal kropstemperatur er omkring 37°C; Feber defineres som temperatur over 38°C målt i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg