torsdag 14. desember 2017

Beste prevensjon for kvinner

Finn den prevensjonen som passer best for deg. Kvinner som ikke greier å huske på å ta en pille hver dag, kan bruke plaster eller p-ring. Det er i det hele tatt ingen god idé å satse på prevensjon alene som er.

Kvinner er så ulike, så det er bare å prøve seg frem mellom de ulike . Men hvilken type passer best når i livet? Lunde opplever ofte at kvinner er skeptiske til å tilføre kroppen hormoner. Artikkelen er skrevet på bakgrunn av amerikanske kvinner, og er derfor ikke.

Typen prevensjon som er riktig for deg, kan endre seg gjennom. En trygg og god prevensjon er viktig for et godt seksualliv. Metoden kan brukes av de aller fleste kvinner som trenger sikker prevensjon og som ønsker et østrogenfritt alternativ.


Mange kvinner opplever bivirkninger ved bruk av prevensjon, og bytter til prevensjon uten hormoner. Dagens moderne kvinner stiller egne krav til prevensjon. Det finnes flere typer prevensjon med hormoner:.


Slike piller gir ikke økt risiko for blodpropp hos friske kvinner, men gir oftere blødningsforstyrrelser enn p-piller . Kondomer er en beste beskyttelsen mot kjønnsykdommer. Hos en kvinne som ønsker spiral som varig prevensjon er dette et godt alternativ.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg