torsdag 7. desember 2017

Forstoppelse gravid blødning

Mange gravide opplever at de får forstoppelse i større eller mindre grad. Du får avføring som er så hard at den fremkaller blødning fra endetarmen. Blødning uke spør eksperten: Gravid uke 23.

Litt forstoppelse siste dager, måtte ta i ganske hardt i dag. Har prøvd å bli gravid i 4-år uten å lykkes, har fått til svar at det kan være. Hei, Det er usannssynlig at forstoppelse er årsaken til blødningen. Men husk at slimhinnene er mye skjørere nårduer gravid enn ellers, så det er fort gjort å få en liten blødning fra sjeden også, uten at det er noe .

Be om å ha problemer med å bli gravid kan være endometriose. Se for tunge menstrual blødning, diaré, forstoppelse, blod i urinen, og lave ryggsmerter. Man kan få en liten blødning på dette tidspunktet selv om man er gravi uten at det. Det anbefales å ta kontakt med lege eller jordmor, hvis du oppdager blødninger i svangerskapet.


Det er vanlig å bli litt oppblåst eller få forstoppelse under graviditeten. Dette er antagelig ikke mensen, men en liten blødning som kommer da de befruktede eggene fester seg til . Har du derimot en hardnakket forstoppelse må vi gå hardere til verks ved å ta i bruk ulike typer. Blødning i forbindelse med hemoroider er ikke farlig, men blod som er iblandet eller ligger utenpå . Du er nå i gravid i uke og fosteret ditt er uker gammelt.

Les mer her om blødning ved graviditet og hva du bør gjøre om du begynner å blø.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg