torsdag 7. desember 2017

Muggsoppallergi test

Muggsoppallergi er uvanlig, men forekommer først og fremst blant de som allerede lider av andre allergier. Ta selvtesten vår og få en indikasjon på om du har allergi. Man kan også ta blodprøver for å påvise en allergi, men den har en litt mindre .

I såfall kan det hende at du lider av muggsoppallergi. Selv om muggsoppallergier ikke akkurat er livstruende,. Det ble testet på ochratoxin A, aflatoxins og macrocyclic trichothecenes.


Be om en legetest av muggsoppallergier ved plager som forverres i fuktig vær.

Muggsoppallergi kan være vanskelig å skille fra andre allergier. Muggsopp er ulike sopparter som forekommer naturlig på blant annet kvister, . Men hvis du lurer på om du skal ta en test og sjekke om du er allergisk, så er det. De mest vanlige allergiformene er allergi mot husstøvmid . De vanligste former for allergi utløses av at IgE-antistoffer bundet til. Da vil den aktuelle spesifikke test kunne være positiv til tross for negativ paneltest.


Mange forveksler nemlig muggsoppallergi med allergi mot pollen. Dette er det ikke helt enkelt å vite hvis man ikke har testet seg hos lege.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg