torsdag 21. desember 2017

Gå ned i vekt tips

NED I VEKT: Ønsker du å gå ned noen kilo? Da bør du ta en titt på treningsekspertenes tips! Her får du enkle tips du kan forholde deg til for å gå ned i vekt.

Grønnsaker er helt supert å øke inntaket av om du prøver å gå ned i vekt. Det viktigste for å gå ned i vekt er å være motivert, og veldig mange blir mer motivert om de har et konkret mål. Bor du langt unna arbeidsstedet, kan du parkere bilen et lite stykke unna slik at du får rørt deg noe.


Det er en jungel av dietter å velge mellom om du ønsker å gå ned i vekt.

Han ville gå stabilt ned i vekt, og samtidig spise sunt. Ekspertenes beste tips: Slik får du treningsmotivasjon som varer. Sporty-deltakerne deler sine beste tips til deg som vil endre livsstil. Hennes største utfordring var å gå ned i vekt. BALANSE: Nøkkelen til en vellykket vektnedgang er å få kontroll over hvor mye du spiser.


Ja, det er mulig å gå ned kilo på uker, men det krever at du bestemmer deg og gjør. Treningsbloggerens beste tips til å holde på motivasjonen. Med litt ekstra innsats og svette kan du få fart på vekttapet.


For å gå ned én kilo i uken, må du innta 10kcal mindre enn du forbruker hver dag.

For de fleste er det lurt å gjøre en kombinasjon, men husk at det å trene i seg selv – selv om du ikke går ned i vekt, er bra for humøret og helsen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg