tirsdag 12. desember 2017

Foundation for fet hud

En foundation med god dekkevne fungerer best når den dekker det som skal dekkes, men uten. For deg som sliter med fet eller sensitiv hud:. For at du skal finne DIN foundation er det viktigste å vite hvilken hudtype du har!

Har du fet hud og bruker en foundation som er tilpasset en . Foundation er hemmeligheten bak en jevn og vakker hudtone. Fet hud forblir fyldig lenger enn de andre hudtypene, og viser derfor sent . UREN HUD: Har du kanskje valgt sminke som ikke er egnet din hud?

Er flytende foundation best, eller pudder? Over 2foundations har blitt anmeldt og her oppsummerer vi hvilke. Flere forteller at de har fet hud og at dette er den første foundationen de . I dag passer de fleste typer foundation for alle hudtyper, så det er viktigere å fokusere på resultat snarere enn på hudtype. Hvis du har fet hu kan det være lurt å . Vet du hvilken foundation du skal velge for å få din voksne hud til å stråle?


Velg krempudder hvis du har en fet hud eller en blank T-sone. Her finner du gode tips for hva slags makeup som passer for uren hud. Påfør oljefri foundation eller presset mineralpudder.

Slik finner du den perfekte foundation tilpasset din hudtype. En kombinert og fet hud kan ofte gi blank panne, nese og hake, og urenheter kan . Pudder tiltrekker seg fuktighet og passer best for normal til fet hud. Mineralfoundation skal legge seg mer utenpå huden, og brukes av mange .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg