tirsdag 5. desember 2017

Sår hals vondt svelg

Sår hals kan være det første tegnet på en forkjølelse, og tilstanden vil vanligvis gå over . Karakteristisk for sykdommen er en von sår hals og smerter når man svelger. Du får vondt i halsen og det gjør vondt når du svelger.

Når man er syk og har vondt i halsen, har man lyst til å svelge minst mulig. Når virus eller bakterier irriterer slimhinnene i halsen og svelget blir man rød og får vondt i halsen og sår hals. Slimhinnene hovner opp, og det kan bli veldig . Eventuelt hodepine og varierende grad av påvirket allmenntilstand.

Vond hals med svelgsmerter, ofte strålende til ørene; Feber og ofte nedsatt. Echinaforce halsspray inneholder salvie som virker lindrende ved sår hals og hoste. Hei Jeg merket for et par dager siden litt vondt i tungen. Med øvre luftveisinfeksjon menes betennelsesforandringer i nese, svelg og luftrør. Tilstanden er karakterisert ved sår hals, slapphet og . Halsbetennelse er en betennelse i mandlene i svelget.


Vanlige halspastiller kurerer ikke sår hals, men kan virke lindrende og ta bort . Noe å lære av - Sår hals og svelgevansker er vanlige symptomer i. En mann i 30-årene oppsøkte legevakten etter å ha hatt vondt i halsen i om lag ett døgn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg