onsdag 6. desember 2017

Slim i halsen hele tiden

Det blir verre ved fysisk aktivitet, og blir aldri helt borte. Jeg svelger eller får oppspytt hele tiden. Det er følelsen av å måtte svelge slim i halsen hele tiden uten å få det opp som er irriterende.

Det tetter seg liksom til i halsen, og det jeg sier . Jeg har slitt med slim i halsen i snart år. Faktisk slim fukter neseborene og inhalert luft, feller allergener, beskytter lungene og hindrer infeksjoner. Men hele tiden er overflødig slim i halsen en tilstand .

Det har blitt verre og verre, og det plager meg . BufretLignendeSlim i halsen er ganske så ubehagelig. Sukkervann er et godt råd hvis du plages med slim i halsen. Jeg har vært kvalm hele tiden siden jeg var liten. Jeg har vært plaget med slim i halsen i flere år nå, og syns det er utrolig ubehagelig å hele tiden måtte gå å svelge tjukt. KAN SKYLDES MAT OG DRIKKE: At det blir slim i hals-og svelgsystemet.


Slim i halsen kan være irriterende, men det er nesten alltid til stede i små. Mesteparten av tiden, er det underliggende problem enkel og kan lett bli løst, men i . Blir helt sår i halsen fordi jeg må hoste og kremte hele tiden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg