onsdag 27. desember 2017

Silikon og amming

For noen mødre kan ammingen gå helt greit, med litt ekstra oppfølging i starten, . Jeg har silikon i puppene og er redd de ikke virker. Som ammehjelper har jeg ofte fått spørsmål om amming etter brystreduksjon eller. Sprayen kan hjelpe både etter brystreduksjon og etter innlegg av silikon. Er det noen fler som har silikonbryster, og har eller skal amme? Foreldre › Baby › Etter fødselen › - De vil se ut slik de gjorde førBufret15.


Likevel velger noen å operere brystene etter amming.

Men vent med silikon til du vet du er ferdig med å få barn. Til dere mammaer som har silikon, dere som valgte å amme - angrer dere på at dere gjorde det feks pga. Da det er et sterkt ønske fra mange lesere, tenkte jeg å skrive et lite innlegg om hvordan jeg opplever ammingen med silikonpupper.


Noen som har opplevd å ta silikon, gjennomgått en graviditet rett etterpå og. Det blir litt mer heng i puppene etter amming med silikon. Rannveig Heitmann vil operere brystene igjen etter andre runde med amming. I noen tilfeller kan en brystforstørrelse med silikon påvirke muligheten til å amme, så vurderer du å få barn i nær fremtid anbefaler vi at operasjonen utsettes til .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg