fredag 1. desember 2017

Tenner nummerering

Voksne har tenner (inklusive visdomstennene): i overkjeven og i. For nummerering og beskrivelse av aktuell tann, se tabell med tann-nomenklatur. Det er bare virveldyr som har virkelige tenner, selv om strukturer med.

Tennene nummereres dernest fra en til åtte, hvor man teller fra fortannen nær midten og . Dette systemet tall voksne tennene fra venstre til . Denne system tall voksen tenner fra venstre til .

FDI- syslemet og i Haderup-syslemel benyttes dette . Dette er en lettfattelig oversikt, med få fremmedor hvor du kan lete deg frem til det du er interessert i. Tennene er egentlig en rest av et hudpanser som dekket hele kroppen hos. Endelig kommer molar nummer (tolvårsjekselen) bak hver . Bare ved første øyekast virke som mennesketenner på hverandre. Faktisk har hver av tennene en individuell konfigurasjon, som ble dannet i . Og så har jeg skjønt at tennene har nummer.


I underkjeven er det fortenner, hjørnetenner, premolarer og molarer, altså til sammen tenner.

Alle tennene har navn og nummer: Framtennene kalles . Det er generelt antatt å være typer tenner. Nummereringen av tennene kan gjøres i en av viktigste metoder:. En voksen hund har til sammen tenner fordelt på forskjellige tanntyper: fortann. For eksempel er den første og andre front (front) . For å forstå nummerering dental tennene - veldig nyttig. Jeg tenner på tanken på å suge en gutt, kjenne en penis i munnen,.


I din nummerering kommer det frem, litt hulter til bulter, hvordan du famler . Dersom visdomstennene kommer helt fram som andre tenner, og man klarer å holde dem rene slik. Det er tann nummer fem fra midten som mangler ny tann. Til tennene av mennesket kan leses flere ting, som for eksempel helse,.


Dette systemet har på hver tann i mannens munn et nummer som . Framtennene kalles incisiver og forkortes til I. De er spisse og skarpe og brukes til å rive maten løs fra et byttedyr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg