torsdag 7. desember 2017

Baby sår hud hals

Datteren min fikk det i ny og ne når hun var yngre (både på halsen og under armene). Det jeg gjorde var å vaske, tørke godt og ta på pudder. Jeg har en baby på mnd og for dager siden oppdaget jeg at hun har fått sår i en av valkene under halsen.

Min hadde i tillegg tørr hud på føtter og bryste så dette og gjekk bort når eg bada han ofte. Har det lille barnet rare prikker, utslett eller tørr hud? Denne formen for utslett er vanligst på brystet, på halsen og under armene.


Trenger litt tips til lillegutt som har fått sår i valkene rundt halsen.

A-derma (apotek) har en fin spray for sår hud. Inni den ene hudfolden har det gnagd seg gjennom huden igjen, har blør såvidt litt og det ser ikke bra ut. På resten av halsen er han kanskje litt . Vår baby på mnd er SKIKKELIG rød og sår i hudfolden mellom hake. Så lot jeg huden lufttørke, tok ikke på hverken salve eller pudder eller . Prøver etter alle kunstens regler å holde snuppeluppa vår på 2mnd tørr i halsgropene, men på bare dager nå har hun blitt ganske sår med . Baby › Helse › Stell av barnetBufretLignendeSelv om de skal være skånsomme for babyens hu kan det være lurt, særlig i. Det er naturlig at navlen væsker litt og ser litt sår og hissig ut like etter at.


Det kan bli ganske tett og varmt bak ørene til babyen og i hudfoldene på halsen.

Fet, tykk og skjellende hud som ofte oppstår i hodebunnen hos spedbarn. Ved behov kan fet flass i hodebunnen fjernes ved å smøre inn babyolje eller annen . LillePia har rø sår hud under haka - på halsen egentlig. Med et lite barn eller en liten baby i huset er det mye å tenke på, og mange.


Bleieutslett er en tilstand hvor huden rundt bleieområdet blir rød og rritert. Dannes det små sår og sprekker på brystknoppene kan ammingen bli svært smertefull. I noen tilfeller er det væskende, hudløse områder, en sjelden gang også med åpne sår og pussblemmer. Det kan klø og huden vil føles ubehagelig og varm.


Sykdommen starter med sår hals og feber 38-40°C. Intertrigo er en hudsykdom som kan opptre i områder hvor hud ligger mot. I vårt land er tørr hud som sprekker, flasser og klør en av de vanligste hudlidelsene. Småbarn får gjerne utslett på halsen, i knehasene, albuebøyen, på anklene og . Akutt eksem er preget av rø hoven og kløende hud med eventuelt væskefylte blemmer i huden. Er en Candida-infeksjon i munnen og halsen.


Den viser seg som hvite flekker i munnen. Trøske opptrer vanligvis i munnen til personer med kronisk sykdom som .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg