fredag 15. desember 2017

Brannsår aloe vera

Moren smurte krem fra en aloe vera-plante på brannsåret og det så ut. Det viktigste ved brannsår er hurtig nedkjøling med rennende kaldt . Ved alvorlige brannsår er det nødvendig med legebehandling.

Krem med aloe vera kan i tillegg virke lindrende. Løp av gårde og kjøp en tube ren aloe vera. Sørg for at huden holdes jevnt fuktig (smør ganske ofte).


Mine brannsår forsvant uten noen form for . For å hindre arr etter brannsår, er det viktig at du får kjølt ned brannsåret så fort som mulig og så . Brannsår kan skyldes flammer, skolding, kjemikalier eller strøm. Førstehjelp ved brannskade (første minutter etter skade). En review av effekten av Aloe vera mot brannsår (3pasienter) viste at de sårene som ble.


Ellers så synes jeg aloe vera fungerer bra :-) Fra strålende blid til ildsprutende rosa drage på sekunder! BufretLignendeDet er noen virkestoffer i tomaten som virker bra inn på brannsår. Det er ikke alle som har aloe vera, water gel og lignende . Har smurt på aloe vera flere ganger, men det blir bare ikke bedre.


Såret fikk ikke noen umiddelbar behandling, men ble holdt rent, smurt tynt med aloe vera og holdt tildekket de to første dagene.

Aloe Vera forbindes ofte med kremer, men det er en plante som inneholder en saft som er bra for huden. Har du brannsår eller brennmerker kan du knekke av . Aloe vera skal hjelpe, det lindrer i alle fall litt. Brannsår legges i lunkent vann, ikke iskaldt.


Har et ca x cm brannsår på underarmen, huden har løsnet og falt. Sliter med brannsår ofte, og tar man aloevera på danner det seg et tørt . Jeg tenkte jeg skulle fortelle dere litt om Aloe Vera Gelly, noe som er ett MUST i alle hjem. Aloe Vera kan brukes på så utrolig masse, brannsår, . Jeg er ikke hud ømfintlig for noe som helst annet enn Aloe Vera (som jeg hvet om).


En aloe vera plante nær han kunne gjøre susen, men visste du det? Angå brannsår, det faktum at Aloe vera er en sukkulent går å spille rollen som bidrar mest . Aloe vera planter har blitt brukt i århundrer for å behandle brannskader helhetlig. Hold en aloe vera plante på kjøkkenet for å behandle koke brannsår .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg