onsdag 6. juli 2016

Blemmer i underlivet

KAN KOMME AV MYE: Blemmer i underlivet kan ha mange årsaker, og hvis de ikke forsvinner etter en ti bør du få dem undersøkt av lege. Genital herpes er en infeksjon i underlivet som gir små, væskefylte blemmer og sår på kjønnsorganet. Tilstanden kan gi en sviende og kløende .

Det svir noen ganger og noen ganger gjør det . Herpes i underlivet kommer av et virus som spres ved sex. Herpesviruset kan gi kviser og blemmer på kjønnsorganene, men du kan ha det uten symptomer. Så begynte det å klø noe vanvittig nedentil, og dagen etter så jeg at det va kommet to blemmer på kjønnsleppene.


Jeg har noen slags blemmer i underlivet, de ytterste leppene. Jeg har aldri hatt sex før så det kan ikke være noe sånt. Jeg var hos legen med de to blemmene mine. Bare fire av ti pasienter var klar over at de hadde herpes i underlivet. Det viktigste er å ta blemmer i underlivet alvorlig, for å unngå å smitte . Voksing i underlivet kan gjøre at du får små sviende blemmer i underlivet.


Tradisjonelt sier man at herpes hører hjemme i underlivet mens herpes hører. Det er ikke sånn at alle som har herpes får blemmer. Forøvrig er det ikke sikkert typen din har vært utro selv om det er han som har smittet deg, mange menn .

Utbrudd av genital herpes kan føre til blemmer og sår på kjønnsorganene, og kan. Andre vanlige symptomer er blemmer eller svie nedentil. De kan like gjerne befinne seg i andre deler av underlivet, på lårene eller bak mot . I svangerskapet er kvinnen utsatt for å få soppinfeksjon i underlivet. Søkeord: utslett nedentil, blemmer nedentil, blemmer i underlivet, . Kløe i underlivet og sopp i underlivet er en vanlig plage for mange. Det er også noen ganger mulig å se blemmer og nupper ved de ytre genitaliene.


Herpesinfeksjon i underlivet skyldes herpes simplex virus type (HSV-1) eller. De første synlige tegn er rødhet og deretter blemmer som det går hull på og blir . Genital herpes: Herpes infeksjon i underlivet smittes seksuelt, og kan skyldes både type og type Herpes. Det kjennetegnes av sviende blemmer og sår med . Blemmer i underlivet Vanskelige følelser og pinlige spørsmål.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg