mandag 25. juli 2016

Mollusker barn

Mollusker er små kuppelformede utvekster i huden forårsaket av en. Tilstanden finnes særlig hos barn i alderen to til fem år, og forandringene sitter typisk i . Mollusker er en virusinfeksjon som gir et blemmelignende hudutslett. Mollusker er vanligst hos barn, men kan også forekomme hos voksne. Særlig hos barn er det ofte best å vente til molluskene forsvinner av seg selv, sier Kjetil Guldbakke, hudlege ved Oslo Hudlegesenter, . Mollusker (molluscum contagiosum) er en hudtilstand som er vanligst hos barn men som forekommer i alle aldre.


Utslettet likner på vorter og kommer av et virus.

Infeksjon med mollusker er vanligst blant barn og seksuelt aktive voksne. Det er en overhyppighet av mollusker hos de med lavt immunforsvar . Mollusker høres skummelt ut, men er ikke en farlig hudsykdom. Barn som er ofte i bassenget, får oftere mollusker. Mollusker (Molluscum contagiosum) er ufarlige utslett som man gjerne ser hos små barn, men som kan oppstå i alle aldre. Hos barn med mange mollusker, og barn hvor det oppstår kompliserende infeksjon på grunn av kløen i huden, kan det være grunn til å behandle.


Alle barn møter mollusker og danner antistoffer mot molluskvirus, noen får ingen mollusker. Den kan oppleves i alle aldre, men det er hyppigst hos barn. Man smittes med et virus, poxvirus, som forårsaker molluskene. Mollusker liknar vårtor och är en hudåkomma som orsakas av ett virus som kallas poxvirus.


Mollusker er en infeksjon i det ytterste hudlaget forårsaket av et poxvirus. Hos barn er molluskene mest utbredt på magen, armene, i ansiktet eller på nakken. Mollusker har oftast samma färg som den egna huden eller är lite rosa. De är två till fem millimeter stora och har en liten grop i mitten.


Video: Mollusker hos barn arter seg som små ”nupper” eller knuter som hever seg fra hudoverflaten. Fargen kan være fra blekrø hudfarget til gråhvit eller . Mollusker (Molluscum contagiosum) er godartede utvekster i huden som skyldes en. Infeksjon med Mollusker er vanligst blant barn og seksuelt aktive voksne. Mollusker är hudknottror som oftast drabbar barn.


Besvär är ovanligt men för snabbare läkning finns behandling på Apoteket. Hvis man får dette som barn er man trolig immun mot det resten av livet. Som behandling for mollusker sier en innsender at hun har prøvd å gni inn moluskene . Mullosker drabbar främst bebisar och små barn och .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg