fredag 29. juli 2016

Brennkopper bilder

Brennkopper rammer oftest barn, og er veldig smittsomt når man har fuktige blemmer. Brennkopper (impetigo, brannkopper) er en overflatisk infeksjon som skyldes bakterier. Bildene av impetigo kan være forstyrrende for noen individer.

Klikk på pilen til venstre for å se bildene. Brennkopper (impetigo) er en overfladisk hudinfeksjon som skyldes bakterier. Stafylokokker er den vanligste årsaken, men streptokokker kan også . Brennkopper er en overflatisk betennelse i huden forårsaket av bakterier.

Vet du hvilken tilstand personen på bildet har, eller hva som er årsaken til det du ser . Ved brennkopper får barnet gjerne blemmer i ansiktet, på hendene og på armer og ben. Brennkopper (impetigo) er overflatiske hudinfeksjoner som vanligvis er forårsaket av gule stafylokokker eller gruppe A-streptokokker. På søndag såg det ut som Nikolai hadde myggbitt på kinnet noe som visstnok var brennkopper.


Vi renser smører og plastrer på harde livet men . Kan dette være brennkopper, eller er det noe annet? Flere bilder i innlegg lenger ned på siden) :borte: .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg