torsdag 28. juli 2016

Apotek bystasjonen åpningstider

Apoteket er vaktapotek for Bergen og omegnskommunene, og har utvidede åpningstider. Apotek Hegren har et personale med lang apotekerfaring og vi ønsker å. Velkommen til Apotek Hegren på Bystasjonen!

Hudpleiesalong; Vaktapotek; Søndagsåpent apotek; Apotek som fører Dermalogica. Vitusapotek Nordstjernen i Bergen storsenter er et av våre apotek med egen hudpleiesalong. Vi har også lengre åpningstider enn alle andre apotek i Bergen.


Finn de siste rabattkoder, telefonnummer og åpningstider for Vitusapotek i Strømgt. Tilbud fra Ditt apotek i Bergen-brosjyren. Apotek 1s hovedmål er å vise vei til kloke helsevalg og bedre livskvalitet. Vitusapotek Nordstjernen - Bergen Bergen Storsenter Strømg. I foajeen i Sentralblokka på Haukeland finn du eit apotekutsal.


Dei gjer klar resepten din medan du ventar. Bikkja har diare, må på apoteket og kjøpe canicur, men det er søndag! Nordstjernen på Bergen Storsenter er vaktapoteket i Bergen, og det er . Mand-lørd: 08:00-23:Sønd: 10:00-23:00. Apotek - apotek, bandasje, frisør, legemidler, sko, solfaktor 1 støttestrømper,.


Tilbud og åpningstider for Vitusapotek - Bergen Storsenter, Strømgt. Tilbud fra Boots Apotek, Tilbud Boots Apotek. Vitusapotek Nordstjernen i Bystasjonen er vaktapotek for Bergen og omegnskommunene, og har utvidete åpningstider: mandag til lørdag 8–2 . Apotek sine kunnskapsrike medarbeidere skal gjennom sin rådgivning og oppfølging. Apotek Bystasjonen, telefonnummer: 51681790 . Lille julaften: 09-2 Julaften: 09-1 1.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg