onsdag 27. juli 2016

Normal kroppstemperatur voksen

Hei, Jeg lurer på dette med kroppstemperatur. Har ei venninne som har hatt normal temperatur på . Hva er egentlig normal kroppstemperatur og når begynner den å bli farlig.

Normal kroppstemperatur er for ungdom 3- 35. Feber, forhøyet kroppstemperatur som følge av en sykelig tilstand. Den øvre grensen for normal temperatur settes til cirka 3°C om morgenen og 37.


Jeg har en kroppstemperatur på 35-til vanlig.

De færreste voksne mennesker måler tempen i endetarmen, som er den mest pålitelige . BufretLignendeFeber er en av kroppens reaksjoner på infeksjon; Normal temperatur er ca. Feber hos større barn og voksne, veiviser. Kroppstemperaturen varierer med hvor den blir målt, når på døgnet den blir målt og om den måles i forbindelse med målti aktivitet eller . Jeg har lest at normal kroppstemperatur måles om morgenen, og ligger mellom 36.


Klara Klok svarer dessverre bare på spørsmål fra ungdom og unge voksne . Tar kroppstemperaturen til en voksen er en av de mest grunnleggende måter å bestemme hennes generelle helse. Feber er en kroppstemperatur over 38° C, og skyldes som regel en infeksjon. Hos voksne kan smertestillende medisin dempe muskelsmerter og senke temperaturen litt.

Temperaturen stiger igjen etter å ha vært normal i noen dager. Normal kroppstemperatur for småbarn Hypothalamus, som ligger i hjernen, vet riktig temperatur for din pjokk kropp og setter sitt interne termostat tilsvarende. Normal kroppstemperatur ligger gjennomsnittlig på 3grader celsius.


Dette kan imidlertid variere litt fra person til person - alt fra til grader kan ligge . For en voksen er det et kompliment når noen sier du er hot, men her snakker vi om harde fakta, hevet kroppstemperatur eller feber, som ofte står overfor. Feber er en økning av kroppstemperaturen utenom det normale. Normal kroppstemperatur tradisjonelt er antatt å være ca 9grader.


Kroppstemperaturen hos voksne sauer ligger normalt mellom 3og C. En voksen hund har for eksempel en hjertefrekvens på 70-1slag per minutt. En voksen hund har en normal kroppstemperatur på 37. Alle vet at en normal kroppstemperatur er 9grader Fahrenheit - bortsett fra når. Selv om studiene varierer, virker normal temperatur for voksne å falle et sted . Svette hjelper å senke kroppstemperaturen ved at det brukes energi for å få.


Voksne mennesker overlever sjelden temperaturer over dette.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg