fredag 15. juli 2016

Solarium hvor lenge

Men skal du ta solarium, spørs det hvor lenge du skal ta det. Hvor ofte man bør ta sol for at det skal ha noen effekt avhenger av hvordan . Det er vesentlige forskjeller på å sole seg i solarium og i naturlig sol.

Det er 18-års aldersgrense for bruk av solarium i Norge. Hensikten er at du som solkunde skal få best mulig råd om hvor lenge du bør sole deg, avhengig av . Hvor lang tid burde jeg beregne i solariumet, er veldig lys i. Du bestemmer selv hvor lenge du vil sole deg i løpet av den tiden du har betalt for .

Så hvor farlig er det egentlig å ta solarium? BESKYTTELSE: Litt sol på kroppen er fint så lenge du har solvett. Mange bruker dessverre solarium for intenst og for lenge, sier han. Hvor raskt blir man brun etter og ha tatt solarium? Som andre skriver her, kommer an på hydtype hvor lenge man ligger osv.


Tar du solarium, hvis ja, hvor ofte og hvor lenge? Tror dere på myten om at man ikke skal dusje etter. BufretSolvett er viktig, også i solarium. Vurderer å prøve meg litt frem med solarium, men lurer på et par ting: -Hvor lenge (minutter) bør man benytte solarium om gangen. Solarium før thailandstur, solarium i trondheim?


Helse, sex og livsstil › HelseBufretLignendeHvor mange minutter bør jeg begynne med de første gangene? Bør jeg ta betakaroten, eller er det bortkastet? Også er det noen solariumskremer dere kan anbefale for en som er ganske lys i huden og aldri tatt solarium før.


Jeg har gått og tenkt på en ting i det siste, hvis man tar solarium hvor lenge tilsvarer det at du ligger i sola? Hele prosent i Side2s undersøkelse sier at de tar solarium. Riktig soletid varierer fra kunde til kunde og det er ikke alltid lett for oss å vurdere dette for hver enkelt.


UV-varsel, med et estimat over hvor lenge man maks bør oppholde seg ute. Uansett, så er det neppe skadelig å ta solarium en . Ser at det er noen spørsmål rundt solarium og hvordan bli brun litt. Hvor lenge bronzeren holder og hvor stor grad denne kremen smitter av. Jeg har lyst til å få litt farge på min bleke vinterkropp frem mot helga.


Tenkte jeg skulle bevilge meg to ganger i solarium denne uka. Må jeg vente med å ta solarium og i såfall hvor lenge? Innsendt av jente år Hei Infekjsonsfaren ved solariumbruk vil nok være høyere med en piercing i . På vei til Bergenstest: Lang, langt, lange; langt lenge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg