onsdag 20. juli 2016

Røde hunder voksen

Rubella (røde hunder) en vanligvis mild virussykdom som. Det er som regel barn som får røde hunder, men voksne kan også smittes. Bare den som ikke er vaksinert kan få sykdommen.

Jeg ville ansett mistanke om rubella eller røde hunder hos deg som voksen kvinne og i særdeleshet dersom du er usikker på om du er gravi . Røde hunder starter i ansiktet og kommer deretter på kroppen, armer og ben. Utslettet består av små millimeterstore lyserøde flekker. Røde hunder (rubella) er en barnesykdom med utslett og feber.

Sykdommen har vanligvis et mildt forløp, men kan føre til alvorlig fosterskade hvis gravide . Dette bør du vite om meslinger, røde hunder og kusma. Røde hunder, rubella, har en inkubasjonstid på 2-uker. Det betyr at det tar 2-uker fra man smittes, til sykdommen bryter ut. De fleste får meslingene i løpet av de første leveårene, men det er mange som først får røde hunder som store barn eller i ungdomsalderen. I motsetning til meslinger, som de fleste barn får i løpet av sitt første leveår, kan røde hunder forekomme også blant eldre barn og tenåringer.


Røde hunder (Rubella) er en barnesykdom med utslett som forårsakes av. Dette gjelder særlig barn, men også voksne som ikke har hatt sykdommen tidligere, . Under epidemien av røde hunder virus kan påvirke noen, har ingen antistoffer mot det.

Barn vanligvis fortsette å oppleve milde sykdomssymptomer, men voksne . Som meslinger og vind kopper, oppstår røde hunder hos voksne er mye vanskeligere enn hos barn. Hvis barnet temperaturøkning er moderat, så det kan nå . Jeg har sett litt på symtompene til røde hunder og syns jeg har mye som . Kanskje hvert velkjente symptomer på røde hunder, som ofte lider som et barn. Når vi snakker om denne sykdommen hos voksne, viser den i . Og bare utseendet på utslett av røde hunder er en klar indikasjon på begynnelsen av røde hunder.


Symptomer på sykdommen kan være kjent for mange, til tross for at det har nylig stadig sjeldnere. Faktisk er røde hunder en barnesykdom, men . Det er vigtigt for gravide kvinder at undgå smitte, da røde hunde giver. Symptomer på røde hunder hos voksne Rubella - den kjente virussykdom hos kategorien. I dag, folk er ikke så ofte plukke opp en sykdom som .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg