fredag 15. juli 2016

Kjerringråd forkjølelse ingefær

Begge disse ingrediensene kan bidra til å bekjempe forkjølelsen. Det eneste du trenger er ingefær, varmt vann og honning. Her på Kjerringråd kan du få hjelp mot forkjølelse og andre sykdommer.

Ingefærroten som skal brukes mot sår hals og hoste bør være fersk. Dette får man kjøpt i de fleste dagligvarebutikker. Den ligger stort sett sammen med de andre . Kjenner du at en influensa er på vei, har sår hals eller er forkjølet, kan du forsøke disse.


KJERRINGRÅD mot influensa, forkjølelse og sår hals. Hvitløk og ingefær er to gode råd mot forkjølelse. Kjenner du at kroppen begynner å si litt ifra? Du kan snu en forkjølelse straks du merker at du . Fersk ingefær tygges rå eller drikkes som te (raspet ingefær i kokende vann).


Hvis du føler at du er i ferd med å bli syk, kan du blande . En te av ingefær,sitron og honning er et annet populært råd mot sår hals. Hoste er en naturlig metode for kroppen å forsøke å bli kvitt slim i halsen eller slim fra lungene. Forkjølelse og hoste kan være ufarlig, men det .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg