mandag 18. juli 2016

Hepatitt c medisin

Vi opplever for tiden en revolusjon innen medisiner og behandling av Hepatitt C. Det er til enhver tid nye medisiner i siste testfase. Tidligere er kronisk hepatitt C-infeksjon blitt behandlet med pegylert interferon og ribavirin, med eller uten tillegg av en proteasehemmer .

Hepatitt C er en infeksjon som kan skade leveren. Med alvorlige leverskader vil du imidlertid ikke tåle medisinen ribavirin. Kronisk hepatitt C-virus infeksjon kan føre til skrumplever, leversvikt eller leverkreft. I 20og 20kom flere nye legemidler mot kronisk hepatitt C på .

Legemidler i praksis - Hepatitt C-virus (HCV) er en de vanligste årsaker til kronisk leversykdom. Pasienter som ikke blir kvitt hepatitt C-virus etter behandling med interferon- α. Motta ukentlig varsling om ny forskning og medisinske nyheter. I Norge er det hepatitt C som utgjør størstedelen av antall hepatitt tilfeller. Det finnes ingen vaksine mot hepatitt C, men sykdommen kan kureres med medisiner.


Hepatitt C er en viktig årsak til kronisk leversykdom og en ”stille”. Blant eldre sprøytenarkomane dør flere av hepatitt C enn av. Vi ble med for å teste folk for sykdommen, og lære mer om smitte og ny medisin. Hepatitt C er en virussykdom som hos 70- av de smittede kan få et. Ny og effektiv medisin finnes mot hepatitt C, men gjennomført behandling kan koste hundretusenvis av kroner.


Samtidig dør over en halv million mennesker, . En av dem som har blitt frisk av den nye medisinen er Terje Monsen. En del virus har leveren som sitt spesielle målorgan, og disse virus betegnes hepatitt A-virus (HAV), hepatitt B-virus (HBV), hepatitt C-virus (HCV), hepatitt . Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots. Ved hepatitt type C får over halvparten av de smittede kronisk hepatitt, og det finnes.


B eller C) kan i mange tilfeller behandles med medisin. VG Nett) Det potensielt dødelige hepatitt C-viruset kan spres via kyssing eller ved å dele tannbørste, viser en ny studie. Infeksjon med hepatitt c-virus (HCV) er et globalt folkehelseproblem og en av de viktigste årsakene til kronisk leversykdom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg