fredag 22. juli 2016

Hvor reise med barn i europa

Dagbladet): Reisenettstedet Tripadvisor kåret denne uken de ti mest familievennlige. At Firenze er en av de flotteste byene i Europa er han derimot enig i. I slike kåringer må man likevel vurder utfra hvor gamle barna er.

Som det heter: Av en god begynnelse blir det en god slutt. Men hvor får man så flest stjerner for en tusenlapp? Som reiseglade foreldre og drivere av Reismedbarn, er vi stadig på utkikk etter nye . ReiseMedBarn ønsker en litt annerledes og utradisjonell førjulstur!

Mange er nervøse før de skal legge ut på sin første reise med baby eller småbarn. Hva må du huske på, og hvor tilrettelagt er egentlig flyreisen . Hvor er det desidert best å reise for barnets del, hvis foreldrene er helt. Jeg har reist til syd-Europa hvert år siden barna var født, og har hatt . Det er mange spennende og vakre steder i Europa som ofte havner i skyggen av. Roma – et ufattelig vakkert sted du ikke kan reise forbi. Perugia er en kjent kunstby med flotte gamle bygninger, hvor både ærverdig historie . Den beste ferien med barn er alltid den på steder hvor det finnes mange.


Derfor finnes noen av de beste barneferier i Nord-Europa, og med så mange steder . Sopot er perfekt for en langhelg med barn. Her får du Europas klareste og mest innbydende badevann, lave priser og kort flytur. Priseksempel: Familierom for to voksne og to barn på Bluesun Borak på Brac i. Priseksempel: Togreise med Blue Train til Garda, Italia, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg