mandag 25. juli 2016

Gul diare

Gul avføring: Kontakt lege dersom avføringen er gul, rennende og illeluktende. Dette kan bety at det er problemer med bukspyttkjertelen, . Gul avføring kan muligens indikere at det er mer fett enn vanlig i avføring, noe som gjerne er assosiert med galleproblemer.

Gul, løs avføring kan indikere en av flere forhold. Mindre alvorlige årsaker til gul avføring inkluderer en naturlig reaksjon på en diett høy i matvarer med gule eller . Ofte er avføringen skikkelig gul og løs, og så virker det som den er veldig fettrik, den kjennes ut som smeltet smør når jeg tørker meg. Det vil si hyppig, stor avføring som er lys eller gul, illeluktende og fettet.


Det kan faktisk være oljeliknende flekker på toalettvannet. Diaré kan oppstå plutselig, og er da ofte av kort varighet. Diaré Skyldes ofte virusinfeksjoner, matforgiftning eller bakterier.


Mikroorganismer irriterer slimhinnen i tykk- og eller . Hodepine, hetetokter, skjelver og gul diareinnlegg11. Diaré kan utløses av flere årsaker, og den vanligste årsaken er virus i tarmen. Også ukjente bakterier kan gi diaré, som for eksempel på reise, . Utviklingen går i ulike faser, og barn som kun får morsmelk har gjerne lys gul eller.


Fredag startet det med magesmerter og litt kvalme.

Svar på denne tråden, Canis diskusjonsforum - Åpent forum. Ser at den ene høna har gul, tynn, nesten skumaktig diare. Hva kan dette være og hva skal det behandles med? LYSEBRUN TIL GUL: Denne fargetonen kan oppstå som følge av den harmløse sykdommen Gilberts. Og idag toppet det seg med rennende gul avføring.


Er den gulfarget og normal konsistens, eller er det gulfarget diaré? Det lukter ikke ekstremt vondt, jeg har ikke diare, er ikke på to mer enn MAX to ganger. Diaré hos barn går som regel over i løpet av en uke, men kan føre til at barnet mister mye væske. Det viktigste du kan gjøre for å forebygge dehydrering er å tilby .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg