mandag 11. juli 2016

Fca 7000 kalibrering

TT Micro AS anbefaler at promilletesteren kalibreres etter - måneder for å . Pris på kalibrering inklusive returfrakt er avhengig av forsendelse og. FCA-70måler promille i utpusten din med en fuel cell sensor, som er idag er det mest . FCA-70sier selv ifra når den trenger kalibrering. FCA 70er en promilletester som er meget nøyaktig og har lang levetid.


Her finner du info om hvordan du kalibrerer din alkoholtester. Denne kalibreringen er å anse som en service, og dekkes ikke av garantien.

Den kan sendes inn til TT Micro sine serviceverksteder i Norge, Sverige . FCA-70er en meget nøyaktig og driftssikker promillemåler med brenselcelleteknologi som sjelden trenger kalibrering. Kjøp Promilletester digital FCA-70hos Vitusapotek. FCA-70sier selv ifra når den skal kalibreres. Tilgjengelig på nett Sjekk tilgjengelighet i . Den kalibreres og sendes tilbake til kunden (ønsket returadresse må oppgis).


FCA-70måler promille i utpusten din med en fuel cell sensor, som . FCA-70gjør det også bra, både i vår blåseprøve og i den nye svenske testen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg