fredag 15. juli 2016

Langvarig kvalme kreft

Er en kvinne på år som har hatt vedvarende kvalme i over en måned. Greier å innta mat, har ingen vektreduksjon og har heller ikke kastet . Kreft i tykktarmen eller endetarmen er en alvorlig sykdom.

Kvalme er også vanlig, men du kan få kvalmestillende legemidler. Har jo blitt livredd for kreft og diverse andre ting. Noen andre her som har slitt med langvarig kvalme?


De fleste av oss har en redsel i oss for å få kreft, men likevel kommer mange til legen for.

Men langvarige plager bør undersøkes nærmere. Har du vedvarende kvalme og oppkast bør du oppsøke lege, sier. Magekatarr, magesår, kreft: Kvalme kan være et av de første symptomene på magekatarr . Disse symptomene kan skyldes kreft, men også mindre alvorlig sykdom - søk lege for. Det kan dreie seg om smerter, sug i magegropen, oppfylthet, kvalme og . Blodprøver som kan gi mistanke om kreft eller som kan benyttes til å. Det brukes også av og til kvalmestillende medikamenter ved andre tilstander, spesielt ved kvalme utløst av kreftbehandling eller annen . Ved vedvarende kvalme, og spesielt hvis kvalmen fører til nedsatt matlyst og matinntak og dermed vekttap bør du søke lege.


Hvis du har vedvarende kvalme, bør du snakke med din lege og be om medisin.

Mange kreftpasienter spiser uregelmessig og kan ha nytte av å ta . Kvalme og oppkast kan skyldes mange forskjellige sykdommer og bør vurderes sammen med øvrige symptomer. Det er også vanlig at smertene kommer sammen med kvalme og at det kommer på. Det kan være at du bør sjekkes for magesår eller kreft. Pakkeforløp for kreft og hvilke undersøkelser som.


Vedvarende smerter som ikke har forklaring i skader etc. Langvarig hoste uten åpenbar infeksiøs eller annen årsak. MISTANKE OM KREFT I THORAX, ABDOMEN, SKJELETT OG BLØTVEV. Akutt leukemi er den mest utbredte formen for barnekreft. Kvalme, infeksjoner, munnsårhet, diaré og det å miste håret er vanlige.


Bivirkningene er nokså like, men for de fleste, betydelig kraftigere og mer langvarige. Er et tilbud til familier som har et kreftsykt barn. Det er store forskjeller på hvor kvalme barna blir, og det er mange gode kvalmestillende medisiner. Behandlingen av leukemi er både langvarig og krevende.


Hvordan kan sykepleieren lindre kvalme hos kreftpasienter med kort forventet. Langvarig og tilbakevendende diaré, mageknip og problemer med å fordøye fet mat kan. Foruten akutt og kronisk pankreatitt finnes også pankreaskreft. Mageknip; Følelse av ubehag i magen; Kvalme; Problemene forverres etter måltider .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg