mandag 25. juli 2016

Hvordan stoppe hoste kjerringråd

Tørrhoste kan være så ille at man ikke får sove så her trengs det gode råd. Trenger du kjerringrå tips og hjelp om hoste, tørrhoste, hoste samt sår hals, forkjølelse, å bli gravi kløe i halsen eller vondt i halsen, . Se dette kjerringrådet mot hoste og bli kvitt hosten en gang for alle.

Ved slimhoste må slimet få komme opp, og da bør man ikke bruke hostedempende midler. Noen ganger kan det være vanskelig å stoppe. Jeg hoster sånn at jeg brekker meg, og nå hostet jeg til og med på meg en hodepine som jeg nettopp hadde fjernet med en paracet.


Du stopper hoste via medikamenter som heter antitussiva.

De ovennevnte er bare eksempler på hvordan man behandler hoste. Hva er noen gode kjerringråd mot forkjølelse? Jeg er så sliten og lei av å være forkjølt og hoste nå at jeg snart går til. Så please, gi meg alle gode og mer eller mindre velprøvde og uortodokse kjerringråd og triks for å dempe eller bli kvitt hoste,. Visste du at det er ulike former for hoste og at disse ofte blir behandlet på forskjellige måter?


Vi lærer deg forskjellen på tørrhoste og slimhoste og gir deg noen . De mer eventyrlystne kan også legge til noen dråper honning i et glass whisky eller konjakk for å stoppe hosten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg