torsdag 7. juli 2016

Magesmerter øverst i magen

Smerter i øvre høyre del av magen kommer ofte fra lever og galleveier, smerter i midten øverst i magen ofte fra magesekken, smerter nedad på . BufretLignendeFunksjonell betyr at plagene ikke skyldes sykdom i noen organer (ikke-organiske plager), og dyspepsi betyr smerter og ubehag i øvre del av magen. En annen betegnelse som brukes mye er dyspepsi.

Det betyr dårlig fordøyelse og omfatter symptomer sosmerter øverst i magen, oppfylthet . Nå har jeg hatt vondt øverst i magen i litt over en måne og blir værre og. Typiske symptomer er halsbrann, sure oppstøt, sviende smerter i . Det kan for eksempel være smerter, oppblåsthet og tidlig metthetsfølelse.

Sykdommen gjør at man får vondt og føler ubehag øverst i magen. Symptomer: Krampeaktige smerter nederst i magen, som avtar hvis du går på. Symptomer: Ubehag øverst til høyre av magen, under ribbeina.


Det føltes som et press like under brystbeinet, og smerten ble gradvis . Har du smerter nedover mot høyre side av magen? Nei: Magesmerter uten feber kan f eks skyldes smerter fra tarmen, magekatarr (magesyre), . MAGESMERTER: Akutte sterke smerter som vedvarer bu00f8r fu00f8re til. Likeledes kan smerte fra magen av og til stråle ut i ryggen, opp bak . Jeg har aldri kjent maken til smerter, og jeg har ihvertfall alltid trodd at jeg.

Stort sett skyldes smerter i magen for mye luft. Men om smertene er kraftige kan det være tegn på en mer alvorlig tilstand. Hei, for ca en måned siden begynte jeg å merke et ubehag til venstre i magen, i området bak og under de nederste ribbeina . Du kjenner et ubehagelig trykk øverst i magen, omtrent som at maten er på. Har ligget i 20min med skikkelig forferdelige smerter øverst i magen på høyre side under ribbbeina som har strålet nedover siden. Hvis du har plager i forbindelse med matinntak i form av smerter under og etter måltidet, skal.


Symptomene er halsbrann, sure oppstøt og svie øverst i magen. Vi skiller vanligvis mellom akutte og kroniske magesmerter. Alle som opplever akutt innsettende sterke smerter – enten fra brystet eller buken – bør raskt . Jeg har i det siste begynt å få så vondt øverst i magen. Magesmerter kan ha flere årsaker, de kan komme fra lever og galleveiene, . Er det flere enn meg som sliter med kraftige smerter øverst i magen? Jeg har fått dette opptil flere ganger i to uker nå.


Jeg har ei venninne som er uker på vei, hun sliter veldig med smerter øverst i magen! Lurer veldig på hva dette kan være, og jeg er så.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg