onsdag 27. juli 2016

Apotek resept nett

Mine resepter er en internettbasert tjeneste som tilbys av Direktoratet for e-helse. Når legen din har gjort dette, kan du gå til apoteket som henter opp resepten og ekspederer det du trenger. Illustrasjonsbilde: hente resepten på nett .

Elektroniske resepter (e-resept) er trygt og enkelt å bruke. Her finner du informasjon om hvordan ordningen fungerer hos legen og i apoteket. Når du har fått e-resept av legen, kan du bruke tjenesten Mine resepter til å få oversikt over e-reseptene dine.

Etter hvert som du henter legemidler på apotek, vil også disse vises i kjernejournalen. Ved å logge deg på Min helse, kan du se dine og dine barns resepter. Alle apotek og de fleste bandasjister kan ekspedere e-resepten din.


Les mer om dette i artikkelen Dine resepter på nett. Du mottar en SMS når bestillingen er behandlet. Bestillingen er klar senest innen en virkedag, forutsatt at apoteket har varene på lager.


Apotek slipper å taste inn alle opplysningene fra e-resepten, de hentes fra . Hvordan få resept på nett er et nettsted som tilbyr informasjon om hvordan du. Ved at du fortsetter å bruke Komplettapotek.

Komplett Apotek er godkjent av Statens Legemiddelverk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg