onsdag 13. juli 2016

Utslett på leggene

Vre hudleger tilbyr kort ventetid til hudlege forbehandling av utslett p leggene. Vre hudleger tilbyr kort ventetid til hudlege forbehandling av utslett p bena. De fleste utslett på beina er bare hud betennelse.

Utslett og kløe er ofte irriterende, ubehagelig og noen ganger smertefulle. Personer som lider av røde utslett på bena kan også klage over kløe og vise et utslett som er ujevn og noen ganger hovne. Hei, For omtrent dager siden fikk jeg utslett på begge føttene, utslettet arter seg som små røde prikker.


AnonymforuJeg er år og har aldri hatt eksem i hele mitt liv.

De fleste kløende utslett er ufarlige; Mange utslett kan være kløende blant annet. Hvordan er det å leve med en funksjonsnedsettelse ingen legger merke til? Hei :) Jeg lurte på om det er noen av dere her inne som er plaget med kviselignende utslett på leggene som klør og som kommer og går?


Første symptom er gjerne utslett i form av mange røde prikker (purpura) eller tydelige, flekkede, røde kløende utslett på legger og lår (til sammen hos ca ). Vanlige symptomer er utslett, kløe og brennende smerter. Psoriasis er en kronisk hudsykdom med skjellende utslett. Elveblest er et rosa eller rødt utslett som ligner på utslettet som oppstår etter kontakt med en brennenesle (Urtica er det latinske ordet for nesle).


Siste uka har jeg fått en ekstrem kløe på leggene. Våker med små røde prikker over hele føttene, som .

Har alltid opplevd å få røde prikker på leggene etter barbering, men nå i det siste har det blitt mer utslett-aktig og det klør noe helt grusomt. Disse kommer av dårlig blodsirkulasjon i venene i leggene. Den dårlige sirkulasjonen fører lett til hovenhet i leggene (ødem) og et utslett på innsiden av . Hver eneste gang jeg barberer leggene mine så får jeg kraftige utslett som svir og klør noe helt grusomt, . Du kan klø over hele kroppen, men voksne får som oftest bare utslett på noen få.


De lager imidlertid tunneler i huden der de legger egg, og noen ganger kan . Voksne får vanligvis tørre og skjellende utslett, som regel i hud som ligger over ledd. Utslettet kan også forekomme andre steder på armer og . Elveblest er et utslett utløst av allergi, og det er svært kløende og flytter seg rundt på kroppen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg