Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots. Omega-er hot for tiden og stadig flere matvarer tilsettes fettsyrene. Men kan det bli for mye av det gode - og potensielt være farlig? Riktig fettsyre-balanse er viktig for god helse.
De fleste får i seg for mye omega og for lite omega 3. De siste 40-år har det skjedd store endringer i kostholdet . Hvem bør egentlig ta tilskudd av omega eller tran?
Hvor mye skal man ta og hva slags vitaminer kan man ta i tillegg? Hva om man ikke liker smaken, finnes det . Vi vet vi må ha det, vi vet mye om hvorfor vi må ha det, men vi vet ikke nok om hvordan eller hvor mye vi bør ta. De siste dagene har VG fokusert på omega-3.
Det skrives mye om omega-3-fettsyrer i media. Men sitter du egentlig på riktig informasjon? Omega-6-fettet blir først et problem når du spiser langt mer av det enn av omega-3.
Men det gjør de fleste av oss dessverre uten å vite det. Jeg tenker da på både eventuelle miljøgifter og mengden omega 3. Hvis man virkelig trenger så mye Omega-så må jeg gå til innkjøp av en . Forskning viser at Omega-3-fettsyrer gir lavere risiko for hjerte- og karsykdommer. Det finnes ingen fasit for hvor mye Omega-en bør få i seg.
At vi bør få i oss nok av de viktige omega-fettsyrene, er et velkjent råd for mange.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.