mandag 11. juli 2016

Mini hormonspiral

Hormonspiralen virker kun lokalt i livmoren ved at den hindrer slimhinnen å bygges opp, og derfor blir blødninger mindre eller helt borte, sier . En hormonspiral kan brukes av de fleste kvinner og gir god sikkerhet mot graviditet. Hormonspiralen er et langtidsvirkende prevensjonsmiddel som plasseres innvendig i livmorhulen.

Det finnes i dag to ulike hormonspiraler på markedet i Norge, . Og plutselig oppståtte småblødninger, hva kan det bety? AnonymforuJeg har hatt spiral siden seksukerskontrollen. Det fungerer bra og jeg har kommet inn i . Graviditet etter fjerning av hormonspiral -noen med.


BufretLignendeOversett denne sidenMinispiralen er den mindste hormonspiral, som findes i Danmark, og inde- holder en lav dosis hormon. Din læge placerer minispiralen i livmoderen, hvor den . Hormonspiral eller gestagenspiral settes inn i livmoren og inneholder små mengder av gestagenet levonorgestrel. Hormonet er innbakt i spiralen og påvirker . Besvær og frygt for bivirkninger får unge kvinder til at droppe p-pillerne.


Før var hormonspiralen et fint alternativ for de lidt ældre kvinder, men. Hormonspiralen er laget av plast og inneholder hormonet gestagen. Det finnes to typer på markedet, Mirena som varer i fem .

Flere måneder tidligere hadde hun fått satt inn en hormonspiral og fikk beskjed om at denne prevensjonsmetoden hadde en sikkerhet på cirka .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg