mandag 18. juli 2016

Bakteriell vagose menn

Bakteriell vaginose, også kalt skjedekatarr, er en veldig vanlig årsak til vond lukt i. Tilstanden er den hyppigste årsaken til unormal utflod hos kvinner, men mange får ikke symptomer i det hele tatt. Bakteriell vaginose eller BV er den vanligste årsaken til utflod hos.

Tilstanden gir ikke vanligvis symptomer hos menn og behandling av . Asymptomatisk sykdomsbilde svært vanlig, spesielt hos menn. Bakteriell vaginose (BV) er et syndrom kjennetegnet ved at den vanligvis . Leger er ennå ikke sikre på hva som forårsaker bakteriell vaginose.

Men det er mer sannsynlig å få det hvis du har en ny partner, eller ved hyppig partnerbytte. Bakteriell vaginose er en tilstand hvor man får illeluktende (fiskeaktig) utflod fra skjeden på grunn av endret bakterieflora i skjeden. Det høres ut som et mareritt, men er langt vanligere enn du tror. Det er tilstanden bakteriell vaginose, soppens mindre kjente fetter, som er skyld . Behandling kan bedre tilstanden, men det er stor tendens til at de.


Selv om bakteriell ubalanse eller vaginose (BV) ikke er en seksuelt . Bakteriell vaginose er den hyppigste årsaken til utflod hos kvinner. Bakteriell vaginose trenger ikke behandling, men kan behandles om man får plager selv om bakteriell vaginose kan ha en tendens til å komme igjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg